Жирийн дүрдэг цайг хэрэглэхэд наад зах нь дараах гурван зүйлээс маш хортой бодис ялгардаг.
❌Цайны цагаан цаас
- цагаан өнгө оруулагч бодис халуун усанд задрахдаа бага зэргийн хөөс үүсэж цагаан цааснаас химийн хор ялгардаг.

❌ Холбогч төмөр (ихэнхдээ хөнгөн цагаан байдаг)
- дүрдэг цайны утас, цаас холбосон төмөр холбоосноос хүчтэй химийн урвал цайгаа халуун усаар хандлах үед задарна. Ихэвчлэн энэ холбоос төмөр биш хөнгөн цагаан байдаг. Дэлхийн Эрүүл мэндийн байгууллага хөнгөн цагааныг хүнсний хэрэглээнд хатуу хориглосон ч дүрдэг цайны металлыг идэхгүй юм чинь зүгээр гэдэг. Гэвч уух халуун цайнд нөгөө хор нь хөвч л яваа.

❌Цай
- дүрдэг цай бусад цайнуудаас хамгийн хямд. Учир нь энд тэнд хог хаягдал болсон цайнуудыг холиод нарийн ширхэгтэй бутлаад хүнсний өнгө, амт оруулагчаар нүд хуурдаг. Бас маш их хэмжээний пестицид агуулсан учраас хамгийн хортой цай бол дүрдэг цай.

❌Пестицидээс болж дараах өвчин үүсдэг.
- Мэдрэлийн болон дааврын системийн тэнцвэрт байдал алдагдах
- хавдрын өвчин
- төрөлхийн гажиг ( эцэг, эхийн буруу амьдралын хэв маягаас ураг гажих)
- зулбалт
- харшил
- дархлаа сулрах
- Паркинсоны өвчин ...гэх мэт.

Ийм аюултай өвчний эхлэлийг их хэмжээний пестицид үүсгэдэг. Тиймээс Био Амьдрал бол идэх хүнсээ голж шилсэн маяг биш харин эрүүл байх гэсэн хувь хүний хичээл зүтгэл.

EMDH.mn

Сэтгэгдэл үлдээх on Дүрдэг цай дараах ХОРУУДЫГ ЯЛГАРУУЛДАГ!!! Хадгалаад аваарай!!!

Хариулт үлдээх

Таны и-мэйл хаягийг нийтлэхгүй.