Мах чанах, хоол хийхдээ хоолны нитэгийг авдаг уу, шөлөө сольдог уу уншигч та?
Хоолны энэ нитэг гээд байгаа зүйл махны муу бохирдол бөгөөд энэ нь судасны хананд очиж наалдаж судас бөглөх а.юулыг тарьдаг.

Мэргэжлийн хүний зөвлөгөө мах чанахдаа ялангуяа эхлээд буцалгаад тэр шөлөө асгаад саваа угаагаад тэгээд ахин чанах хэрэгтэй.
-Өндөг худалдаж аваад шууд хөргөгчиндөө хийчихдэг үү, угааж хийдэг үү та?
Тахианы өндөг үйлдвэрээсээ гарах хүртэл тахианы б.аасан дээр өнхөрдөг.

Тэр б.аасанд мөд ү.хдэггүй тэсвэртэй в.ирус байдаг бөгөөд өндөгөө угаалгүй хөргөгч рүү хийснээр в.ирус нь хөргөгчөөр тарах магадлал өндөр гэнэ.
Иймээс өндөгөө худалдан аваад ДАВСТАЙ усанд угааж байх шаардлагатай байх нь.

МЭДЭХГҮЙ НЭГЭНДЭЭ ШЕЙР ХИЙЖ ЭРҮҮЛ МЭНДЭЭ ХАМГААЛЦГААЯ...

Сэтгэгдэл үлдээх on МАХ ЧАНАХ, ӨНДӨГ ХАДГАЛАХДАА ЗААВАЛ АНХААРАХ ЗҮЙЛ #ЗаавалУнш

Хариулт үлдээх

Таны и-мэйл хаягийг нийтлэхгүй.